top of page

#KommunistienTekosia

Kommunistien tekosia_banneri.png

Kommunistien kädenjälki yhteiskunnan kehittämisessä ja hyvinvoinnin rakentamisessa Suomessa on merkittävä. Tämän tosiasian tunnettavuutta edistääkseen ja uusia taisteltavia saavutuksia esittääkseen Kommunistinuoret käynnistivät lokakuussa 2021 some-kampanjan #KommunistienTekosia.

 

Kommunistien tekojen ja saavutusten kokoamisessa kampanjan muotoon on hyödynnetty puolueen, SKDL:n ja Tiedonantajan monipuolisia arkistoja, julkaisuja ja ohjelmia. Suuri apu on ollut myös SKP:n 90-vuotishistoriikista 'Kolme kirjainta', jossa kommunistien toimintaa hyvinvointivaltion rakentamiseksi ja työläisten yhteisrintaman lujittamiseksi on kuvattu toverien itse kertomana kattavasti eri vuosikymmeniltä.

Kommunistien tekojen nostamisella arvoiseensa näkyvään valoon haluamme viestiä omaa tekemisen paikkaansa pohtiville, että aktiivinen poliittinen toiminta kommunistisessa liikkeessä kannattaa. Aktiivisella toiminnalla, työläisten yhteisrintamalla ja teorian työvälineitä apuna käyttäen työväenluokan on yhä mahdollista irtautua kapitalismista ja luoda jotain parempaa – uuden sosialistisen järjestelmän.

 

Kommunistinuoret ottaa vastaan vinkkejä kommunistien teoista valtakunnallisella tai paikallisella tasolla! Lähetä meille viestiä osoitteeseen kommunistinuoret@gmail.com.

bottom of page