Sök

Kansanvaltainen vaihtoehto myös vaaleissa - SKP takaisin puoluerekisteriin!Suomen kommunistiselle puolueelle kerätään parhaillaan kannattajakortteja, jotta puolue saadaan nostettua takaisin puoluerekisteriin. Siellä SKP:n tulee olla listattuna, jotta se voi osallistua vaaleihin ja asettaa omia vaalilistoja. Kannattajakortin täyttäminen on helppoa, mutta tärkeää. Kortit ovat paperisia lomakkeita (sähköistä versiota ei ole vielä olemassa) ja sen allekirjoittajan tulee olla äänioikeutettu Suomen kansalainen.


Kannattajakortin täyttäminen ei velvoita kirjoittajaa mihinkään, mutta auttaa tavoitteessa nostaa SKP takaisin rekisteriin. Täyttämällä lomakkeen osoitat tukesi kansalaisyhteiskunnalle ja demokratialle, jossa on poliittisia vaihtoehtoja. SKP:n visio on muuttaa yhteiskunnan rakenteet toimimaan ihmisten, eläinten ja ympäristön eduksi, eikä pääomien ja ahneuden ehdoilla. Luokkatietoisella ja sosialismiin pyrkivällä kommunistisella puolueella on Suomessa tilausta.


Kannattajakortin täyttäminen on helppoa, mutta tärkeää.

Lähiaikoina - rajoitusten hiljalleen poistuttua - ryhdytään myös jälleen järjestämään fyysisiä korttikeräystapahtumia kaduilla ja muissa lokaatioissa eri puolilla Suomea. Myös Kommunistinuorten aktiiveja tulee osallistumaan näihin tapahtumiin.


Tapahtumista, joissa myös Kommunistinuoret on osaltaan mukana, ilmoitamme nettisivuillamme ja somessa. Kaikki keräystapahtumat tulevat näkymään SKP:n tapahtumakalenterissa.


Kannattajakortin voit käydä jo nyt tulostamassa itsellesi SKP:n sivujen kautta. Huomioi, että lomake tulee tulostaa vain A4-koossa ollakseen hyväksyttävä. Lähetä täytetty lomake postitse osoitteeseen:


Tiina Sandberg Suomen kommunistinen puolue Viljatie 4 B 3. krs. 00700 Helsinki