Sök

Kuntavaalien kansanvaltaisin ohjelmaSKP:n nuorisojärjestönä Kommunistinuoret osallistuu aktiivisesti puolueen kuntavaaliohjelman laatimiseen. Kommunistisen puolueen ohjelmasta on tulossa kuntavaalien kansanvaltaisin niin sisällöltään kuin valmistelutyöltäänkin.


Kevään kuntavaalien kampanjoita on jo käynnissä ja virallinen vaalipäivä on 18.4. Tällä hetkellä kirjoitetaan Suomen kommunistisen puolueen vaaliohjelmaa, joka tarjoaa ratkaisuja muun muassa kuntatalouksien pelastamiseen, työpaikkojen lisäämiseen, lähipalvelujen turvaamiseen, ympäristökriisin torjumiseen paikallisesti sekä demokratiavajeeseen.


Kommunistinuoret osallistuu aktiivisesti vaalityön tekemiseen ja puheenjohtaja Jiri Mäntysalo on mukana puolueen valtakunnallisessa vaalityöryhmässä. Lisäksi järjestämme tiistaina 19.1. klo 17 omalla Discord-serverillämme kuntavaalimiitin, jossa keskustellaan yleisesti teemoista ja tehdään konkreettisia lisäyksiä puolueen ohjelmaluonnokseen.


SKP:n kuntavaaliohjelma on myös prosessina valtapuolueita demokraattisempi ja avoimempi. Jäsenillä, nuorilla kommunisteilla sekä puoluetta lähellä olevilla tovereilla ja kansalaistoimijoilla on laaja mahdollisuus vaikuttaa ohjelmaan.


Puolueen valmis kuntavaaliohjelma julkaistaan helmikuussa.


Evästyksiä Komnuorten vaalityöhön? Ota yhteyttä vaalipäällikköömme Heikki Ekmaniin, heikkiekm@gmail.com.